UZ IGRU, PJESMU I PLES UPRILIČEN DAN DJEČJE RADOSTI

Djecjidannaslov

 

Na Trgu domovinske zahvalnosti u Ljubuškom u subotu se okupilo mnoštvo djece, njihovih roditelja te učitelja, kako bi uživali u igri i veselom druženju. Svi oni bili su dio manifestacije “Dan dječje radosti” koju već četvrtu godinu za redom organizira Dječji svijet Ljubuški u suradnji s Općinom Ljubuški. Pomoć i potporu pružili su, također, i brojni sponzori.

Ne ljuti se čovječe, domine, skakanje u vrećama, povlačenje konopca, nošenje jaja u žlicama, oslikavanje prstićima.. samo su neke od igara u kojima su se natjecali učenici ljubuških osnovnih škola, kao i mališani iz vrtića.

Veselu atmosferu potpomogli su animatori – maskote, a pjesmom i plesom Ljubušake je počastila i dječja družina Veseli opančići Dječjeg svijeta s Humca, kao i ljubuške mažoretkinje plesnog kluba “Paganini”.

Manifestaciju su kroz sponzorstvo potpomogli: JP Elektroprivreda HZ HB, Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH, Grafotisak, Vemig, Franck, Agrokor, Jana, Ataco, Džajić commerce, Ledo, Tiskara Ljubuški, Eurovip, Park Shop Međugorje, VB security zaštita, Tiskara Posušje, dječji list “Cvitak”, EuroCompany 99.

– Cilj ove manifestacije je doprinos razvitku kulturnih aktivnosti djece i mladeži, a kreativnim izražavanjem djece kroz likovne radionice se odgajaju novi naraštaji puni osjećaja za lijepim – poručili su organizatori.

Bolji Ljubuski

Djecjidan

2323 Posjeta 1 Posjeta danas